Friday, February 24, 2012

oveRnite N haNgouT ^_^

post kali ni agak berhabuk la..sbb xsmpt2 nak meng'hupdate' blog ni..bila mood malas da datang,dalam 2 minggu nak ade 1 post baru pon susah..hehehe..bese la,org da kahwin..paham2 suda..=p
hhaaa...jangan pikir lain lak..bukan ape..sibuk ngan keje dan rumahtangga..tu yg asek xsmpt je nak 'hupdate'..=)

weekend lepas saja je gedik2 ngan en.B..bosan dok layan tv kt umah..last2 pas abes cerekarama tv3 tu...ktorg pon siap2 la tengah2 malam buta g naik genting..bukan wat ape pon..saja jalan2 amek feel sejuk kt atas tu..baru la best nak dating..hehehe...=p

ukur ketinggian yg xberapa nak 'tinggi' tu..hehehe
ada la game yg aku xleh main..bese la..comei jer..=p

nak jugak ukur tinggi en.B ni..em,dah2..awak memang leh main semua game..



petang ahad tu lak,layan kan en.B nak main helikopter lak kt taman..sampai2 kt taman,nampak bersusun je kete..last2 ktorg pon cr port tepi taman tu,nampak la ade family dok layan anak2 main badminton la,jogging la..ktorg pon park dekat2 situ...huhu



suka pic nih..macam helikopter real je kan??