Sunday, January 15, 2012

riNdu maK yOng yang tak buyOng Lagi...

 mak yong..aku tau kalau ko baca blog aku ni,mesti ko tau sapa yg aku maksudkan..hehehehe...mak yong,aku rindu ko la...sangat2..bila da cuti bersalin ko nak abes ni...opis da xriuh xde ko..hahahaha...adib pon xde orang kacau da...tapi aku asek kacau yana lak..hehehhehe..

 mak yong sebelum cuti bersalin...

anak mak yong da bulat cam mak yong..muka photostat...hehehe

Wednesday, January 4, 2012

RinDu zaMan sekoLah

untuk adik2 yg masih bersekolah tu,welcome back to school k...semoga tahun ni belaja rajin2..yg mana nak amik UPSR,PMR & SPM..belaja betul2..tanamkan dalam ati dapatkan keputusan yg cemerlang tau..semoga jadi insan yg berguna dan dapat berjasa untuk mak ayah dan negara...AMIN!!

hhhmmm...bile di ingat semula zaman sekolah,memang rindu...teringat dulu2 masa still bersekolah..aku pernah cakap kat mak aku...
aku : akak tak sabar nak abes sekolah...
mak : nanti akak da abes sekolah mesti rindu nak g sekolah balik..percayalah cakap mak..

hhhmmm..memang betul pon apa yg mak aku cakap tu..masuk tahun ni,dah 8tahun rupanya aku dah tamatkan zaman persekolahan...huhu

kalo dulu,bila time hujung tahun,mesti g beli barang2 baru sekolah..baju la,beg,kasut,stationary dll..masa tu,macam ada semangat baru je...tapi bila da start belaja,main2 je..hehehe...walaupun main2,alhamdulillah,aku masih diberikan kerja yg bagus...

tak lupa jugak zaman2 sekolah,mestila ade zaman menggedik2 nak ber'cinta monyet' nih..betul tak??hahaha...zaman2 tu,dok main tulis2 surat..bagi biodata la...hehehe..bila da pandai bergayut kat tepon,sikit2 tepon bunyi kat uma..kadang2 sampai kena marah..yelah,bila yang call tu dengar suara org lain selain kite,mesti la letak..takot kena marah..hahahaha..ntah pape la kan?

dalam zaman sekolah ni,banyak kawan yg kita akan jumpa..ada yg sebulu ngan kita..ada yg tak..bila yg tak sebulu,mesti la tak berapa suka ngan org tu kan?hehehe...tapi,semua tu mengajar kita menilai orang bila da tamat sekolah...=)

walau apa pon,aku memang rindu zaman sekolah..dan paling tak boleh lupa,zaman aku dok usha2 husband aku ni masa kat sekolah dulu..tapi dulu dia dah ada awek,setakat kawan je la..hehehe...

aarrgghh...rindunya nak kembali muda..huhuhu

Tuesday, January 3, 2012

haNgout wiF diLa

sebelum tu..rasanya belum terlambat lagi nak wish..HAPPY NEW YEAR 2012..semoga segala azam dan impian korang tahun ni tercapai..insyaallah...=)

masuk tahun baru ni..aku pon dengan rasminya dah tak duduk lagi membujang.."dulu lain...sekarang lain.."cehh..cehh..siap nyanyi lagu Tan Sri S.M Salim gituww..hehehe...so,sebelum aku pindah rumah baru bersama suami tersayang..sempat lagi aku hangout ngan housemate uma bujang aku..cik dila..oohhh..sangat epy dapat kua sama2..thanks dila spend time ngan dak kecik yg dah berkawin nih..hehehe...




  gedikwwss bersama2...konon2 status single lagi..hahaha


kat autopay pon jadi..hahaha..ni maknanya muka still epy walaupon nak balik uma..^_^

*** suka g shopping mall bile celebrate christmas..suka ngan christmas tree dia..=)