Wednesday, December 28, 2011

fuhhh terbaik!!

pejam celik pejam celik rupanya dah 2 tahun fuhhh!! kt tv3 tu bersiaran..semalam dapat la tengok..rupa2 nya semalam fuhhh!! yg teakhir..mungkin tv 3 da ade rancangan yg baru kot..so,pasni da xdapat la tengok awal ashaari yg ensem tuh..huhuhu...
alala..comey je muncung mia wat fuhhh!!^_^

fuhhh!! semalam siap ade slot rating filem terlaris dan filem paling tak laris tahun 2011..dua2 filem ni aku tak tengok lagi..tahniah la pada shamsul yusoff atas kutipan filem paling laris 2011 :: KL gangster...insyaallah dalam masa terdekat ni aku cuba tengok filem ni...

korang mesti nak tau filem apa paling tak laris kan??kan?em..filem yg tak laris tu Karipap Karipap Cinta..so,bila aku tengok filem tu paling tak laris,aku pon teruja download filem tu..saja nak tengok camne jalan cerita filem tu..last2 aku tengok 20minit je..huhuhu..so,apa maksudnya tuh??!

No comments:

Post a Comment