Wednesday, December 28, 2011

fuhhh terbaik!!

pejam celik pejam celik rupanya dah 2 tahun fuhhh!! kt tv3 tu bersiaran..semalam dapat la tengok..rupa2 nya semalam fuhhh!! yg teakhir..mungkin tv 3 da ade rancangan yg baru kot..so,pasni da xdapat la tengok awal ashaari yg ensem tuh..huhuhu...
alala..comey je muncung mia wat fuhhh!!^_^

fuhhh!! semalam siap ade slot rating filem terlaris dan filem paling tak laris tahun 2011..dua2 filem ni aku tak tengok lagi..tahniah la pada shamsul yusoff atas kutipan filem paling laris 2011 :: KL gangster...insyaallah dalam masa terdekat ni aku cuba tengok filem ni...

korang mesti nak tau filem apa paling tak laris kan??kan?em..filem yg tak laris tu Karipap Karipap Cinta..so,bila aku tengok filem tu paling tak laris,aku pon teruja download filem tu..saja nak tengok camne jalan cerita filem tu..last2 aku tengok 20minit je..huhuhu..so,apa maksudnya tuh??!

Tuesday, December 27, 2011

review PURE RUS trip 2011~~

pejam celik pejam celik kita dah menghampiri penghujung tahun 2011..dah lame tak update blog ni..sory kawan2..bz sket sebab aku baru 2minggu melangkah ke dunia baru..alam perkahwinan..tak sempat lagi nak share kat korang semua..bila semua gambar da siap nnt,aku update kt blog k...

ok..sebenarnya post kali ni saja2 nak mengimbau balik semua trip PURE RUS yg aku pegi utk tahun ni...n nak layan gambar2 aku sebelum kawen..hahahaha

jom layan~~












Wednesday, December 21, 2011

tHanks eyesTudio ^_^

xsilap aku bulan lepas aku tgk kt blog aizul marcello..nampak promotion ni....

aku pon saje gediwk2 amek promotion si aizul ni...
jom layan gambar2 aku yg gediwk ni..hehe






** thank to taq rafael yg amek gambar superb gediwks ni...n credit to aizul yg edit gambar2 ni..^_^