Thursday, October 27, 2011

amek feel packing baju...huh!!

meng'update' blog tercinta malam2 ni sambil amek feel nak packing baju utk esok..aduh!!penatnya kalau tiap2 minggu ade trip g pure rus study ni..huhuhu...

apakan lagi yg aku leh wat..aku terpaksa mengerah tulang empat kerat aku yg tak berapa nak kuat ni utk kuatkan jugak diri aku utk berkhidmat demi UiTM tercinta..wahh!!gitu...UiTM dihatiku la katakan..hehehe...(ayat bodek..tak leh blah =p)

trip kali ni g ketereh,kelantan..hope kitorang g tak banjir la..sebab tadi dengar buletin utama..kawasan pantai timur diramal akan banjir..lagipun air kat sungai kelantan pun da nak cecah aras amaran banjir..huhuhu

papepon,aku harap trip kali ni semuanya lancar n semoga selamat kami pergi dan balik...AMIN!!


No comments:

Post a Comment