Wednesday, September 14, 2011

LeLaki daN spoRt riM

orang kata biarlah lelaki gila kereta daripada gila perempuan...tapi aku rasa,baik tak yah gila mana2 pon..sebab dua-dua kena laburkan duit..kalau gila perempuan,laki tu kena labur duit nak mengayat perempuan dok usung sana sini...ajak makan la,tengok wayang la..tu belom lagi shopping..mau botak pale..
tapi kalau gila kereta..sama jugak..kang kalau berhenti traffic light keje nak tengok kereta sebelah..cantik ke dia modified kereta..sport rim berapa inci dia pakai..spoiler ngam tak ngan kereta..aksesori pe dia pasang..macam-macam dibeleknya..huh..pening2..

tunang aku termasuk dalam golongan lelaki gila kereta..macam-macam yang dia dok modified kereta dia..bebel pon tak guna..aku layankan je la..

tengok tang sport rim..ni masa mula-mula beli kereta 3tahun lepas..

cukup setahun pakai,kitaorang accident lak..hancur sport rim..huhu

lepas accident,apa lagi..tukar sport rim la..orang da biasa pakai sport rim..tak nak rim standard..huhu

rim ni terpaksa tukar sebab lebar sangat..

the latest sport rim..layan2..

yang tak leh blah..ada lak yang ori ngan tak ori...yang ori dari jepun..yang tak ori lak dari taiwan..so,mesti la yang ori mahal..tu yang kadang-kadang tengok sport rim kereta orang,tengok sport rim ori ke tak..adoii,macam-macam la..

ori (made in japan)
tak ori (made in taiwan)



ha..ni lak nak performance kereta lagi better..pasang adjustable lak..kalau tak,drive tak best..macam-macam la nak layankan orang gila kereta ni..huhu..

tapi papepon..sokonglah pasangan korang walau apa pon yang dorang minat..tapi jangan lak sokong kalau pasangan korang gila perempuan..mana ada perempuan yang ikhlas hati dan rela berkongsi..betol tak??

No comments:

Post a Comment