Friday, September 30, 2011

love u like a love song ^_^


It’s been said and done
Every beautiful thought’s been already sung
I guess right now, here’s another one.
So your melody will play on and on with the best of ‘em
You are beautiful like a dream come alive, incredible.
A sinful, miracle, lyrical.
You saved my life again
And I want you to know, baby.

I, I love you like a love song baby (3x)
And I keep hitting re-pe-pe-pe-pe-pe-peat
I, I love you like a love song baby (3x)
And I keep hitting re-pe-pe-pe-pe-pe-peat

Selena Gomez Love You Like A Love Song
Constantly, boy, you played through my mind like a symphony
There’s no way to describe what you do to me.
You just do to me, what you do.
And it feels like I’ve been rescued
I’ve been set free
I am hypnotized by your destiny
You are magical, lyrical, beautiful, you are
And I want you to know, baby

I, I love you like a love song baby (3x)
And I keep hitting re-pe-pe-pe-pe-pe-peat
I, I love you like a love song baby (3x)
And I keep hitting re-pe-pe-pe-pe-pe-peat

No one compares, you stand alone
To every record I own
Music to my heart, that’s what you are
A song that goes on and on

I, I love you like a love song baby (3x)
And I keep hitting re-pe-pe-pe-pe-pe-peat
I, I love you like a love song baby (3x)
I love you like a love song               




Wednesday, September 21, 2011

Over 50 million people in Asia are getting the latest updates from #ChurpChurp! Don't miss out on the fun here!

Over 50 million people in Asia are getting the latest updates from #ChurpChurp! Don't miss out on the fun here!

Wednesday, September 14, 2011

LeLaki daN spoRt riM

orang kata biarlah lelaki gila kereta daripada gila perempuan...tapi aku rasa,baik tak yah gila mana2 pon..sebab dua-dua kena laburkan duit..kalau gila perempuan,laki tu kena labur duit nak mengayat perempuan dok usung sana sini...ajak makan la,tengok wayang la..tu belom lagi shopping..mau botak pale..
tapi kalau gila kereta..sama jugak..kang kalau berhenti traffic light keje nak tengok kereta sebelah..cantik ke dia modified kereta..sport rim berapa inci dia pakai..spoiler ngam tak ngan kereta..aksesori pe dia pasang..macam-macam dibeleknya..huh..pening2..

tunang aku termasuk dalam golongan lelaki gila kereta..macam-macam yang dia dok modified kereta dia..bebel pon tak guna..aku layankan je la..

tengok tang sport rim..ni masa mula-mula beli kereta 3tahun lepas..

cukup setahun pakai,kitaorang accident lak..hancur sport rim..huhu

lepas accident,apa lagi..tukar sport rim la..orang da biasa pakai sport rim..tak nak rim standard..huhu

rim ni terpaksa tukar sebab lebar sangat..

the latest sport rim..layan2..

yang tak leh blah..ada lak yang ori ngan tak ori...yang ori dari jepun..yang tak ori lak dari taiwan..so,mesti la yang ori mahal..tu yang kadang-kadang tengok sport rim kereta orang,tengok sport rim ori ke tak..adoii,macam-macam la..

ori (made in japan)
tak ori (made in taiwan)



ha..ni lak nak performance kereta lagi better..pasang adjustable lak..kalau tak,drive tak best..macam-macam la nak layankan orang gila kereta ni..huhu..

tapi papepon..sokonglah pasangan korang walau apa pon yang dorang minat..tapi jangan lak sokong kalau pasangan korang gila perempuan..mana ada perempuan yang ikhlas hati dan rela berkongsi..betol tak??