Monday, August 29, 2011

peRsiapaN raYa :: akSesori raYa

hari raya semakin dekat..mesti semua orang da prepare macam2 untuk raya kali ni kan?so..aku pon tak terkecuali..walaupun tahun ni banyak duit nak guna hujung tahun ni,tapi aku tetap bersemangat nak raya..yelah..raya kan setahun sekali je..time ni la kita nak cantik2..tol tak?

yang penting tahun ni aku dapat apa yang aku nak..KAMERA..yea2..walaupun bajet ciput,tapi aku tetap puas hati..aku beli sony DSC-W510..


so..da ada kamera ni..leh la aku bergambar sakan raya nih..hehehe..lagipun kamera ni kecik dan ringan je..sumbat je dalam handbag..abes cite..sebab tu la aku tak nak beli dslr..leceh..nak bawak die je da 1 bag..ngan handbag lagi(aksesori wajib kaum hawa) takde keje la aku nak hurung sana sini..

jom kita "sambil menyelam,minum air"..tengok apa yang aku prepare aksesori tok raya kali ni + test kamera baru..hehehe...





murah2 je semua tu..yang penting dapat bergaya 
di hari raya =)


 k..yang ni lak,aku da siap2 isi duit raya nak bagi kazen2 aku yang kecik2 dan still sekolah lagi..oh!alangkah ruginya jadi cucu yang peringkat awl2 ni..huhuhu


No comments:

Post a Comment