Sunday, July 10, 2011

panggiLan yG maCam2 aDa~~

hmmm..nak start dr mane yer??aku rase start dr sekolah rendah la...ok..mase sekolah rendah dulu..mmg la rendah..hehehe..(padahal smp skang pon tak tinggi2 gak..)aku sekolah kat SK Kulai 2..dr thn 1994-1998..cuma setahun je kt SRK Bandar Tenggara 2(1999)..mase sklh dulu disbbkan fizikal aku yg sgt comel..aku digelar (gelar ke??bukan kne ejek?) 'KETOT'..sgt tak suke..yg ejek pon bknnye tggi sgt..huhuhu

beralih ke alam sekolah menengah plak..aku sklh kt SMK Sultan Ibrahim Kulai (2000-2001)..kt sni ade yg gelar 'INTAN'..'KETOT' pon still ade..n 'KECIK'..yg best masuk alam sklh menengah ni..aku bnyk kumpul kwn sklh..sbb aku asek pindah sklh je..hehehe..

then,aku pindah SMK Dato' Bentara Dalam Segamat (2001-2003)..mase tahun 2003 masuk sklh pon jap je..pastu pindah teknik lak..mase sekolah ni cuma panggilan name 'INTAN'..mase kat sklh ni,aku ade 1 group..kire mane je,mesti ktorg b'4..dlm group ni aku di gelar 'ADIK'..pgln tu b'dasarkan besday..so,sbb besday aku plg lmbt,aku kire bongsu la..hehehe..tp kawan aku create 1 name baru tok aku..'KECEK'..tapi xgune pon mase sekolah ni dulu..

masuk thn 2003,aku trma twaran masuk SM Teknik Muar..mula2 aku masuk,aku suruh je org pgl aku 'INTAN'..tup2..ade lak 2org da di pgl intan..so aku malas nak org confius,aku pon guna la pgln 'KECEK' tu..pgln tu lekat smp aku masuk kolej PTPL..hehehe..

-ketot-

-intan-

 -kecik-

-adik- 

-kecek-

 *INGAT!!walau ape pon panggilan aku..aku tetap aku!!
INTAN AFIFAH BINTI HISHAMMUDIN..=)


No comments:

Post a Comment