Friday, April 22, 2011

congrats kak sarah & afiz fahmy~~

firstly congrats to kak sarah on her wedding..wish both of you happy always..thanks jugak jemput ktorg team NICL utk tea ceremony mlm 16 april 11 aritu..first time tu dpt g wedding kt hotel..so,agk jakun ler..hehe...


sementara tunggu pegantin masuk dewan,aku pon gatal tangan tengok kad yang dok atas meja tu..bukak2 je kad menu tu...jeng..jeng..jeng!!amek ko!!banyak giler makanan die..muke berseri2 tengok banyak makanan sebab masing2 da kebulur..


sambil2 tunggu tu..tengok semua team NICL da sampai..pe lg..bergambor ler..masing2 bajet cun ler tu..hehehe...


tak lame pas ktorg dok posing sane posing sini..pengantin pon masuk dewan..sangat comel ngan ade flower girl pakai cheongsam..yelah,kak sarah ni ade darah cine dari belah ayah die..so,malam tu pengantin pon pakai cheongsam..sweet sgt2!!

sepanjang majlis berlangsung,macam2 aturcara malam tu..slide presentation dari pengantin..dari kecik sampai la slide majlis pernikahan..ade jugak persembahan dari pihak hotel..dan paling best ade persembahan dari adik2 flower girl tu..menari lagu 'no body'..aku teruja sangat2..rase macam nak join je naik stage tu..hehe..tapi sori kengkawan..sebab da syok sangat tengok dak2 tu menari..aku terlupa da nak amek video..huhuhu...habes semua tu,dapat la ktorg semua bergambar ngan pengantin..thanks again kak sarah..=)

No comments:

Post a Comment