Friday, April 8, 2011

aPe kaiTan tRopiCana tWisteR nGan sPiroMetRy??

ok..entri kali ni nak cite sket pasal tropicana twister ngan spirometry..tropicana twister of course ler rmai yg tau..kecuali org yg xpenah minum tropicana twister yg sedap gilerrr nihh...(sori kalo ade yg terasa..;p)..tp kalo spirometry msti xsmue org tau kn??aku pon bukan la familiar sgt spirometry ni..kalo org tnye,aku cme leh explain yang spirometry ni 1 ujian pernafasan..kirenye nak tgk fungsi paru-paru kite dengan di ambil kira volume ngan speed nafas kite tu...tu je la yg aku leh explain..tu pon korek2 dr team respiratory yg sme2 pegi trip PURE RUS..nak tau lbh details,tnye la kt pakar2 respiratory...

entri kali ni xde la nak bosan kn korg ngan cite2 spirometry ni..cme nak share sket psl kwn aku yg agak senget ni..name die zira..minah ni kecik je cam aku..very hyperactive walaupon da buyong..cme prot mak buyong ni xbpe nmpk la sbb still early..huhu..ni kire cite semalam la(hope xbasi lg la..;p),pn.zira ni bersemangat gile dok cite sambil demo cmne nk explain kt patient yg nk wat test spirometry ni..beria bebenor..sampai die sndri pnt..yg aku ni dok pnt ktwa lynkn minah ni..hehe

kebetulan ms die pnt tu,die minum ler tropicana twister ni..tup2 pale otak aku ni cpt lak dpt idea sengal..best gak kalo wat iklan bengong2..aku pon suh pn.zira ni demo lg skali sambil promote tropicana twister..hehe..mmg cun la botol tropicana twister tu kecik ngam2 je dok dlm kocek lab coat..=)hope enjoy ngan iklan spontan nih..

video

***pn.zira...jgn marah yer...nk promote ko jd duta tropicana ni..hehe;p***

2 comments:

  1. ank pn.zira ni nnti msti hyper mcm mok die jgk:p

    ReplyDelete
  2. tau xpe...pening la die nk jg nnt..hahaha

    ReplyDelete