Tuesday, March 8, 2011

taKe caRe waNie~~

post kali ni..aku tak tau nak cite pe sgt...tp yg pasti post kali ni cite pasal bestfren aku yg aku syg sgt2..WANIE....

meh kite flashback cite 4tahun lepas..cite camne leh kenal n rapat ngn wanie ni..act,ktorg kenal secara xdirancang..kebetulan masa aku study dlu..classmate aku wan tnye uma aku kosong ke tak..sbb masa tu ade intake baru..nk dijadikan cite,rupenye wanie ni adik wan..nk msk study kt kolej aku..so,kebetulan mmg uma aku kosong,wanie ni pon masuk la..mule2 mmg xleh ngam,ngn tak bleh blah panggil ktorg smue kakak..aduuhhh...cm janggal gile org pgl aku akak..ktorg smue pon ckp la..tak yah la ber'akak'2 ni..geli aku dengor..huhu..
makin hari makin serasi la ktorg ni..time weekend je,msti muke ktorg b'2 ni yg dating same2..hehe...(ooopppsss...bkn lesbian k)..smp la ms aku abes study..mmg sedih la..tinggal la wanie ni study sorg2..dan pas die abes study lak..die bgtau yg family die kne balik sabah..seb bek mase tu die tinggal sabah sekejap je..then,die blk tgl ngn abg n adik die kt sepang..keje...dan skang ni,die da xde keje..die pon blk la sabah..nasib aku xde pape aktiviti last weekend,dpt la aku jmp die kt KLIA sebelum die  fly ke sabah...huhu

wanie...i'll be missing u..take care k...

No comments:

Post a Comment