Sunday, February 20, 2011

admire ngn kecantikan n ke'sweet'an dorg..

rsnye da dkt 1month aku xupdate blog ni...yelah,bz yg terlampau...mcm2 keje management yg aku kne wat..dan x terkecuali g kursus yang aku xtau bp % ntah yg aku phm..huhu..tp yg penting aku dpt sijil..

berbaloi gak la walaupon xbp nk phm...haha

oooppsss...berbalik pd title post kali ni..dulu aku ni bkn la kaki blo n follow2 blog org ni...tp sejak member aku srh aku tgk blog fatin liyana dan hanis zalikha ni,aku jd ske dlm dunia blog ni...walaupon aku still new blogger..dan dorg ni pon xknl aku..

tp aku xksh pon smue tu..sbb ape aku sgt ske follow blog dorg??
  • sbb dua2 ade kecantikan tersendiri yg aku admire sgt2...
  • cte2 yg dorg post leh lyn la...(xde la blog cte kisah cinta yg tgkap leleh)
  • ske pic2 dorg yg pnd b'main ngn emosi dpn kmera...
papepon..aku doakan da best tok dorg...kalau dorg bc blog aku,aku t'sgt la happy...(kalau dpt jmp dorg,mau aku sewel kot..hehehe)

cantik kn dorg???seb baek aku bkn laki...kalau x,da lme aku usha..haha

No comments:

Post a Comment