Wednesday, February 23, 2011

penantian~~

"penantian mmg 1 penyiksaan.." betol la kate org2 tua dlu...

pe yg wat aku kuakan statment cmni??bkn menunggu sesuatu yg xpasti..tp aku terpaksa menunggu utk 1 tempoh yg agak lme...hmm,mgkn bkn aku je yg rs cmni..rmai lg yg senasib ngn aku...aku rs 1thn setengah tu bkn 1 tempoh yg singkat..tp aku sangat bersyukur akhirnye penantian ni berakhir...cehhh...cte mcm nk rakkk,tp sebenarnye aku da ditempatkn utk kursus induksi di kg.gajah perak bermula 12 mac ni...
tempoh brpa lme kursus ni,still xpasti...ade yg kte skang seminggu je..ade kte 2mggu..3mggu la..ishkk mcm2 conclusion lak...xpe la...aku redha je..asalkan kursus ni bg aku peluang utk naek ngn cpt..naek pe?naek pangkat??hhmmm...tu bia la aku pk 2,3kali..kalo naek gaji,xyah da pk2 lg..hehehe..
yg bestnye induksi ni,rmai geng aku yg g..so,xde la cm sengal kalo xknl org kn??hehe...tp sgt2 kesian kat puan liyana...da la pengantin baru..kne tgl laki..huhu...skali ckp2 psl brpa ari kne g,cik adib ni pasan kt kalender yg next week tu besday puan liyana ni...br nk ber'candlelight dinner' ngn hubby die...sabo je la...hmm..papepon..next post insyaallah aku post suasana kt kg.gajah tu...xsaba nk tgk tmpt br..kte en.azaha selaku project supervisor kt sne..hehe

Sunday, February 20, 2011

admire ngn kecantikan n ke'sweet'an dorg..

rsnye da dkt 1month aku xupdate blog ni...yelah,bz yg terlampau...mcm2 keje management yg aku kne wat..dan x terkecuali g kursus yang aku xtau bp % ntah yg aku phm..huhu..tp yg penting aku dpt sijil..

berbaloi gak la walaupon xbp nk phm...haha

oooppsss...berbalik pd title post kali ni..dulu aku ni bkn la kaki blo n follow2 blog org ni...tp sejak member aku srh aku tgk blog fatin liyana dan hanis zalikha ni,aku jd ske dlm dunia blog ni...walaupon aku still new blogger..dan dorg ni pon xknl aku..

tp aku xksh pon smue tu..sbb ape aku sgt ske follow blog dorg??
  • sbb dua2 ade kecantikan tersendiri yg aku admire sgt2...
  • cte2 yg dorg post leh lyn la...(xde la blog cte kisah cinta yg tgkap leleh)
  • ske pic2 dorg yg pnd b'main ngn emosi dpn kmera...
papepon..aku doakan da best tok dorg...kalau dorg bc blog aku,aku t'sgt la happy...(kalau dpt jmp dorg,mau aku sewel kot..hehehe)

cantik kn dorg???seb baek aku bkn laki...kalau x,da lme aku usha..haha