Wednesday, January 12, 2011

sisA~siSa 2010~~

lame rasenye tak update blog ni.sepanjang 2minggu penghabisan tahun 2010.macam-macam aktiviti yang aku lakukan.sekarang ni kite semua masih lagi dalam mood di tahun baru.so,rasenye tak terlambat lagi untuk aku wish SELAMAT TAHUN BARU.semoga semua yang anda impikan menjadi kenyataan.termasuk juga 'impian' aku yang 'satu' ni..hehe  ;p


berbalik cerita 2minggu sebelum ketibaan 2011.dari 22hb hingga 30hb disember 2010 lepas,bermulalah perjalanan yang panjang.di mana aku dikerahkan tenaga untuk mengikuti follow up patient PURE RUS STUDY di jeli,kelantan.di sini diselitkan beberapa gambar sepanjang follow up tersebut.

gambar ni diambil semasa hari first kami berada di sana.di mana follow up ni berlangsung di SK Kuala Balah.



gambar di bawah ini pula,aktiviti yang dilakukan kami sepanjang bermalam di rumah Menteri Perdagangan Antarabangsa dan Industri ( ahli parlimen jeli ),YB Dato' Mustapa Mohamed.
gambar ni diambil pada 25hb disember 2010.di mana kami diberi 1hari cuti berjalan-jalan ke rantau panjang.




 gambar di atas ni di panggil asyura.memang sangat berbeza dengan asyura yang ade di kampung halamanku,johor.so,aku jadi pelik sikit dan langsung tak usik pon.huhu
 ni pulak aktiviti yang dilakukan pada malam terakhir kami di jeli.ade wat bbq dan jugak karaoke.wah...lepas gian la.pe lagi..hehe
 dan ini destinasi terakhir sebelum kami semua pulang ke pangkuan fakulti perubatan UiTM sg.buloh.ni mase kami singgah di tasik banding.nice view kat sini.

habis cerita tahun 2010.dan pada pembukaan 2011,aku nak kongsi kegembiraan kawan aku.di mana die selamat di tunangkan bersama pilihan hatinya.dan of course la aku yang menjadi mak andam tak terlatih die.huhu...hope enjoy ngan gambar2 sepanjang majlis pertunangan die k...
           







No comments:

Post a Comment